Onzesystemen


MB-79N

MB-79N RAAM-DEURSYSTEEM MET THERMISCHE ISOLATIE

Thermisch geïsoleerd profiel voor zowel ramen als deuren. Kan gebruikt worden van draairamen , draai-kip ramen, kip-ramen en schuif-kip ramen. Voor de deuren kan men dit gebruiken als enkele en dubbel openslaande deuren.

Meer informatie

MB-104

MB-104 Passief

Thermisch geïsoleerd profiel voor zowel ramen als deuren. Wordt voornamelijk toegepast in de passiefbouw vanwege zijn U-waarde en beschikking over certificaten van het Passiefhuis Instituut PHI van Darmstadt.


MB Ferroline

Thermische geïsoleerd raamprofiel, veelal toegepast in monumentale gebouwen bij renovatie. Heeft hetzelfde uitzicht als stalen ramen.

Meer informatie

MB 59 HS

MB 59 HS – schuifsystemen MB-59HS Schuifpuisysteem

Thermisch geïsoleerd schuifprofiel dat kan toegepast worden als mono – of duo rail. Wordt gekenmerkt door zijn slanke constructie en sterke profielen.

Meer informatie

MB-SR50N HI+

Gevelprofiel voor de opbouw voor gordijngevels en vitrines. Deze serie wordt gekenmerkt door zijn verhoogde isolerende waarde en strakke stijlen en dwarsbalken.

Meer informatie

MB 78 EI/ MB-118EI

Brandwerende systemen voor deuren en wanden , waarbij serie MB78 Ei tussen EI15 en EI90 varieert en MB-118EI tot EI120 kan gaan. De systemen kunnen onderling eveneens gecombineerd worden zoals de mogelijkheid voor een brandwerende deur MB78 in een brandwerende scheidingswand MB-118EI.

Meer informatie