Gezocht: Operator CNC – Ateliermedewerker

Alucotec

Alucotec is een constructeur van aluminium buitenschrijnwerk gevestigd in Turnhout. Samen met onze nevenfirma’s maken wij deel uit van Groep Versmissen.
Wij specialiseren ons in de assemblage en plaatsing van aluminium raam-, deur- en schuifsystemen, vitrinebouw, en brandwerend buitenschrijnwerk in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Onze projecten bevinden zich voornamelijk in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.
Werken is voor ons iets dat je samen doet. Ons bedrijf, dat bestaat uit tien werknemers, wordt gekenmerkt door zijn familiale sfeer, waar de bedrijfsleiding steeds voor iedereen bereikbaar is.
Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven (m/v/x):

Operator CNC - Ateliermedewerker

Als operator CNC / ateliermedewerker ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de assemblage van het buitenschrijnwerk. Je stelt met oog voor detail de ramen en deuren in het atelier samen zodat ze klaar zijn voor montage.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bediening van de zaag – en CNC machine waarop aluminiumprofielen worden bewerkt.

Wie zoeken wij?

  • Ben je een handige en gedreven vakman met oog voor kwaliteit?
  • Heb je ervaring met werken met zaag – en CNC machines?
  • Hou je van werken in een team en hecht je veel belang aan een vlotte communicatie onder collega’s?
  • Heb je minstens vijf jaar ervaring als schrijnwerker in de assemblage van ramen?
  • Kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands?

Dan is dit ons aanbod:

Je komt terecht in een hecht team van ervaren operators en plaatsers. Wij bieden een motiverend salarispakket alsook de kans om lokaal te werken. Bij ons zijn ‘een evenwichtige balans tussen werk en privé’ dan ook geen holle woorden.

Iets voor jou?

Stuur jouw CV naar hendrik.versmissen@alucotec.be of bel tijdens de kantooruren naar 014/61.51.92. Snelle reactie en discretie gegarandeerd.